<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Українувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.01.2022 570

У шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» розкрили особу під маскою Бурого Ведмедя у костюмі Білого

За кілька годин до найочікуванішого свята року глядачів каналу «Україна» привітав Бурий Ведмідь у костюмі Білого. У шоу «Новорічна МАСКА» гігантський учасник запалив з відомою композицією і викликав палку суперечку між зірковими детективами. Оля Полякова навіть була змушена зробити гучну заяву.

61ce05efc941c_1539_1024_9_04.01.22

Замість довгих розповідей про себе Бурий Ведмідь у костюмі Білого підготував зірковим детективам шоу «МАСКА» кілька святкових страв, які й мали стати підказками. Скуштувавши смаколики, зіркові детективи подумали, що під маскою ховається шеф-кухар, але NK | Настя Каменських миттю розвіяла ці припущення.

«Хтось може мені сказати, хто нам це передав? Де той Ведмідь? Мені здається, деякі страви тільки Олексій мій міг передати!» – прокоментувала NK | Настя Каменських в ефірі каналу «Україна».

На святковій сцені Бурий Ведмідь у костюмі Білого запалив з хітом «She’s a lady» Тома Джонса та вразив рухливими танцями у велетенському костюмі. Насолодившись номером, гості випуску припустили, що під маскою може бути як Потап, так і Іво Бобул.

«Це Потап! А знаєте чому? Йому набридло сидіти вдома і дивитись, як його дружина світить «нижніми очима». Тому він прийшов сюди, щоб спостерігати зі сцени, як Настя залицяється з Винником! – поділилась Оля Полякова. – Це не те, щоб ревнощі… просто до того я була ще молода, а відтепер я Вовчиця!»

Проте версія зіркового детектива не підтвердилася, адже в образі Бурого Ведмедя у костюмі Білого був народний артист України Іво Бобул. А почувши повне ім’я співака, детективи зрозуміли, у чому підказка: «Іван Васильович! Це як у старому фільмі! Ці ж страви подавали на стіл!» – прокоментувала Полякова.

«Дякую вам, у костюмі було дуже спекотно, але так цікаво! – зазначив Іво Бобул в ефірі каналу «Україна». – Хочу привітати українців з Новим роком! Бажаю вам всього найкращого!»

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
У шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» розкрили особу під маскою Бурого Ведмедя у костюмі Білого 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.01.2022 570
Еще материалы раздела «Афіша»