<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Європа
05.01.2022 836

У Польщі спростили працевлаштування українців

Президент Польщі Анджей Дуда підписав зміни до законодавства, які спростять працевлаштування іноземців.

Про це повідомляється на офіційному сайті президента Польщі.

За новими правилами, українці та громадяни ще п'яти країн зможуть працювати у Польщі 2 роки на підставі декларації про доручення роботи. Раніше цей термін складав 6 місяців.

Раніше декларація про доручення роботи іноземцю дозволяла працевлаштуватися у країні на 6 місяців на рік. Для отримання наступної декларації необхідно було зробити перерву на 6 місяців.

Під час подання заяви на ВМП більше не потрібно задокументованого місця проживання в Польщі та постійного джерела доходу. Тепер достатньо того, що заробіток іноземця не менший за мінімальну заробітну плату.

Нові правила почнуть діяти за два тижні після їхньої публікації. Очікується, що це станеться у другій половині січня.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Польщі спростили працевлаштування українців 5.00 5 1
Політика / Європа
05.01.2022 836
Еще материалы раздела «Європа»