<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.02.2022 603

Анна Панова розповіла, що приводить її у тонус

Відома ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова на Інстаграм-сторінці опублікувала відео з балетної зали, яке підкріпила мотиваційним постом.

«Як багато речей ми упускаємо, не дозволяючи собі бути щасливими! Як часто говоримо собі: «я занадто стара, товста, невдачлива, безталанна, щоб спробувати». Відмовляємось від дитячої мрії танцювати. Не наважуємось стрибнути з парашутом. Лінимося вчити іноземні мови. Соромимося попросити про підвищення. Боїмося поборотись за вакансію своєї мрії. Так, це правда: не кожен із нас очолить міжнародний банк, підкорить Еверест чи створить ліки від раку. Але кожен з нас - абсолютно точно - може стати трохи кращим, ніж був учора», - написала у пості Анна Панова.

Про ці речі телеведуча теж інколи забуває і піддається смутку, але в тонус її повертає заняття балетом, якому присвятила останні 15 років.

«Так, я точно не вийду на сцену Оперного. І навряд чи сяду на поперечний шпагат. Але я МОЖУ стати гнучкішою, сильнішою і стрункішою! «Yes, we can! Так ми можемо!» - Напис на стіні в танцювальному залі. І можемо ж! І не тільки в танцях, ясна річ», - каже Анна Панова.

Тож своїм шанувальникам Анна радить повірити в себе та свої сили та бути впевненим у здійсненні задумів.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Анна Панова розповіла, що приводить її у тонус 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.02.2022 603
Еще материалы раздела «Суспільство»