<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.01.2022 663

Черги на українсько-польському кордоні

Кілометрові черги на виїзді з України в Польщу - це наші заробітчани повертаються на роботу у країни Євросоюзу. Ажіотаж традиційний для цього періоду.

Найбільші скупчення машин зараз у Краківці Шегинях і Рава-Руській на Львівщині. Загалом півтисячі автівок у трьох пунктах перепуску – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Пік прикордонники прогнозували на вихідні, бо у понеділок багато людей мали стати до праці. Щоб перетнути кордон на вихідних подорожні чекали по 6-7 годин.

«Кордони напевно не спроможні пропустити таку кількість машин. Але виходу нема, стояти треба», – скаржиться подоржній.

«За денну зміну, за 9 годин, було пропущено 450 легкових автомобілів. Це в середньому 50 автомобілів за годину. Таке накопичення прогнозоване», – зазначив Сергій Веретільник, керівник відділення інспекторів Прикордонної службу пункту пропуску «Краківець».

Оценка материала:

5.00 / 1
Черги на українсько-польському кордоні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.01.2022 663
Еще материалы раздела «Суспільство»