НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
12.01.2022 505

Двоє іноземців викрали фермера

Тиждень у неволі тримали фермера з Полтавщини двоє іноземців. Викрали його у новорічну ніч.

Зять звернувся до поліції, коли не дочекався тестя на святкову гостину. Пошуки почали у Пирятині, а знайшли викраденого аж в Українці під Києвом - повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Вийшли на викрадачів, коли знайшли машину фермера біля однієї з багатоповерхівок. Там його тримали в квартирі, били і погрожували, вимагали оформити на них усе майно.

Про викрадачів повідомляють лише, що одному – 26, іншому – 35 років. Їм обом загрожує 10-15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Двоє іноземців викрали фермера 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
12.01.2022 505
Еще материалы раздела «Події»