НОВИНИ ДНЯ: Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
14.01.2022 2462

У Києві 14 січня перекриють рух транспорту: названа причина

До Києва 14 січня з офіційним візитом приїде президент Азербайджанської Республіки Ільхам Алієв. На цей час в деяких районах буде тимчасово обмежено рух усіх видів транспортних засобів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Управління державної охорони України.

"14 січня у зв'язку з офіційним візитом в Україну президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста, а також деяких вулиць Дарницького району", - йдеться в повідомленні.

При цьому у відомстві нагадали, що відповідно до Закону України "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб", ними здійснюватиметься державна охорона самого президента Азербайджану та делегації, що супроводжує його.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський зустрічався з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим у Брюсселі. Він звернувся до нього з приводу можливості приєднання Азербайджану до процесу звільнення незаконно утримуваних осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві 14 січня перекриють рух транспорту: названа причина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
14.01.2022 2462
Еще материалы раздела «Столиця»