НОВОСТИ ДНЯ: У Туреччині зсув ґрунту «відкрив» захоронення періоду Римської імперії  Україна отримає американські гелікоптери, що призначалися для Афганістану – ЗМІ  Науковці знайшли рештки найдавнішої гібридної тварини  З березня зміняться правила проїзду для столичних школярів  Багато снігу та люті морози до -21: якою буде погода в Україні до середини лютого  «Живий ланцюг», виставки: у Києві анонсували заходи до Дня Соборності  Наче бластери із «Зоряних війн»: українські полярники записали «спів» тюленіввсе новости дня
Жизнь и Стиль
Общество
14.01.2022 284

Григорій Герман поділився оригінальним рецептом приготування індичого філе

Ведучий програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Григорій Герман у своїх соцмережах розповів, як приготувати звичайне індиче філе так, щоб воно стало вашою «коронною стравою».

Для маринаду на 500 г м’яса знадобляться:

Вода – 300 мл.

Сіль – 20 г

Шавлія – 0,5 ч.л.

Розмарин - 0,5 ч.л.

Лавровий лист – 1 шт.

Часник – 3 зубчика

У каструлю помістити всі інгредієнти та прокип’ятити протягом 3-х хвилин. Розбавити суміш прохолодною водою (близько 36 градусів). Залити готовим маринадом м’ясо і поставити у холодильник на 12 годин.

Через 12 годин дістати ароматне м'ясо та ретельно промокнути паперовими рушниками. Натерти філе гострою гірчицею і залишити «грітись» до кімнатної температури.

Розігріти сковороду з додаванням рослинної олії і обсмажити м’ясо по 2 хвилини з кожного боку. Тим часом розігріти духовку до 160 градусів, поставити деко, а зверху решітку, на якій і готуватиметься м’ясо. Розрахунок часу запікання простий – 20 хвилин на 500 г філе. За 10 хвилин до готовності змастити філе сумішшю рослинної олії, паприки та меду. Смачного!

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман поділився оригінальним рецептом приготування індичого філе 5.00 5 1
Жизнь и Стиль / Общество
14.01.2022 284
Еще материалы раздела «Общество»