<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
15.01.2022 491

Зеленський запропонував Байдену організувати тристоронній саміт з Путіним, - Єрмак

Президент України Володимир Зеленський запропонував президенту США Джо Байдену організувати тристоронні переговори з російським лідером Володимиром Путіним. Вони можуть пройти у форматі онлайн-саміту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву глави Офісу президента Андрія Єрмака на конференції Atlantic Council.

За його словами, США зацікавлені в тому, щоб бути залученими до мирного врегулювання на Донбасі, але продовжуватимуть двосторонній трек переговорів із Москвою.

"Зеленський запропонував Байдену - і ми вважаємо, що це може мати сенс, - організувати тристоронню зустріч, можливо, в режимі відеоконференції між президентом Байденом, президентом Зеленським і президентом Путіним. Ми все ще чекаємо відповіді від Росії", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше заступник держсекретаря США Вікторії Нуланд заявила, що Вашингтон може відіграти допоміжну роль у врегулюванні конфлікту на Донбасі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський запропонував Байдену організувати тристоронній саміт з Путіним, - Єрмак 5.00 5 1
Політика / Україна
15.01.2022 491
Еще материалы раздела «Україна»