НОВИНИ ДНЯ: Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
15.01.2022 1720

На Троєщині збудують парк з фонтанами на воді, підсвіткою та оглядовими майданчиками

На Троєщині планують облаштувати один з найбільших паркових комплексів Києва.

Як передає Укрінформ, про це розповів голова Деснянської районної державної адміністрації Дмитро Ратніков у Фейсбуці.

"Моя мрія про новий сучасний парковий комплекс в Деснянському районі починає здійснюватися! Йдеться про план заходів, над яким ми працювали увесь минулий рік разом із КО "Київзеленбуд". Унаслідок маємо попередній ескізний проєкт. Це - парк уздовж вулиці Миколи Закревського, який після будівництва, разом із «Я Мій парк», стане одним з найбільших паркових комплексів столиці, її діамантом та місцем відпочинку всіх киян", - розповів він.

За словами Ратнікова, впізнаваною рисою комплексу стануть фонтани на воді з кольоровою підсвіткою та спеціальними оглядовими майданчиками.

Як повідомлялося, у Києві відкрили третю чергу парку на Троєщині.

За останні кілька років у столиці було оновлено близько 500 парків та скверів, а також відкрито 10 нових фонтанів та 7 капітально відремонтовано.

Оценка материала:

5.00 / 3
На Троєщині збудують парк з фонтанами на воді, підсвіткою та оглядовими майданчиками 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
15.01.2022 1720
Еще материалы раздела «Столиця»