<
НОВИНИ ДНЯ: Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідженнявсі новини дня
Політика
Україна
16.01.2022 425

Бойовики посилюють позиції на Донбасі: розмістили десятки танків і гаубиць

Бойовики посилюють свої позиції на Донбасі, розміщуючи десятки одиниць військової техніки. Організація з безпеки і співробітництва в Європі помітила танки і гаубиці окупантів, розміщені в порушення ліній відведення озброєння.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звіт ОБСЄ за 15 січня.

В порушення ліній відведення бойовики розмістили 26 гаубиць і 7 танків. З них 14 самохідних гаубиць "Гвоздика" і 12 буксируваних гаубиць "Жаба" окупанти розмістили на полігоні поблизу н.п. Бугаївка в Луганській області.

Сім танків невстановленого типу повітряне спостереження ОБСЄ виявило на полігоні поблизу н.п. Новоселівка в Донецькій області.

Також ОБСЄ наголошує на непідконтрольних уряду районах за лініями відводу, але поза виділених місць зберігання озброєння 3 зенітних ракетних комплекси, 50 танків, 15 самохідних артилерійських установок і 10 буксируються артилерійських установок, розміщених на полігонах поблизу н. п. Тернове, Бугаївки, н. п. Шимшинівка, н. п. Міусинськ, а також 6 буксируються артилерійських установок на території 1 об'єкту біля н. п. Садовий.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бойовики посилюють позиції на Донбасі: розмістили десятки танків і гаубиць 5.00 5 1
Політика / Україна
16.01.2022 425
Еще материалы раздела «Україна»