НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
17.01.2022 463

Путін "майстер" нагнітати страхи. Він зупиняється лише там, де його зупиняють, - Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що з роками модель поведінки російського президента стала очевидною. Він вважає, що Путін зупинятиметься тільки там, де його зупиняють, а тому Захід має зберегти єдність, аби переконати Кремль застосовувати дипломатію замість сили.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Кулеби в інтерв'ю Bild.

"Путін майстер нагнітати страхи. За багато років його (Путіна - ред.) модель поведінки вже стала очевидною. Спочатку, він створює проблеми та кризи. Потім він запрошує інших обговорити та вирішити проблеми разом з ним. І врешті - сам пропонує рішення, що вимагають поступок від опонентів", - пояснив міністр.

Кулеба висловив сподівання, що новий уряд Німеччини буде рішуче протистояти російській загрозі та шантажу.

"Президент Путін зупиняється лише там, де його зупиняють, він розуміє лише мову сили. Як я вже сказав, наша сила в нашій єдності, і ми маємо працювати разом, щоб реалізувати трирівневий пакет стримування. Нам потрібно ясно заявити про неприйнятну ціну подальшої агресії, водночас вступаючи в дипломатичні відносини з Росією і переконуючи Москву використовувати дипломатію замість застосування сили", - зазначив глава МЗС.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін "майстер" нагнітати страхи. Він зупиняється лише там, де його зупиняють, - Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
17.01.2022 463
Еще материалы раздела «Україна»