<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
Політика
Україна
18.01.2022 600

Незграбна тактика холодної війни - США про погрози пропагандиста РФ "спалити Конституцію" України

США різко відреагували на заяви російського пропагандиста, який погрожував "спалити Конституцію України на Хрещатику". Там назвали таку поведінку незграбною тактикою холодної війни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу посольства США в Україні.

"Антон Красовський з телеканалу RT, який називав українців "тваринами" та погрожував спалити Конституцію, приєднався до Марії Захарової та інших кремлівських маріонеток у все більш дивовижній риториці проти. Нікого не введе в оману ця незграбна тактика холодної війни", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російський пропагандист Антон Красовський в ефірі телеканалу Russia Today заявив, що якщо Україна вступить до НАТО, то Росія введе на українські території війська, а сам він "спалить" Конституцію на Хрещатику.

"Ми введемо свої війська до України. Це наша земля...Навіть не мрійте, тварюки", - сказав він.

Російський пропагандист також заявив, що Україна є "російською землею".

Оценка материала:

5.00 / 1
Незграбна тактика холодної війни - США про погрози пропагандиста РФ "спалити Конституцію" України 5.00 5 1
Політика / Україна
18.01.2022 600
Еще материалы раздела «Україна»