<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.01.2022 505

«Ранок з Україною»: психологиня дала поради, як привчити дитину до дитячого садка

У постійній рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» відома психологиня та коуч Олена Адамова дає поради українцям у всіх сферах життя. Експертка розповіла, чому для кожної дитини важливо ходити до дитячого садочка та як допомогти малечі позбутись усіх страхів та отримувати насолоду від спілкування з ровесниками.

Психологиня Олена Адамова зазначає – діти мають вчитись соціалізації з дитинства, для цього їм і потрібен дитячий садок. Але як бути батькам, якщо малеча відмовляється ходити до навчального закладу і щодня влаштовує істерики? Вихід є! Насамперед варто:

спробувати перевести дитину у той садок чи групу, де їй подобатиметься вихователь;

запитати малечу, що саме їй не подобається у дошкільному закладі, та разом із вихователем вирішити цю проблему;

попросіть вихователя вмикати дитині відеозв’язок для того, щоб спілкуватись з вами – малеча має переконатись, що ви працюєте, але все одно піклуєтесь і любите її;

намагатись забирати дитину до обіднього сну, адже більшість дітей сприймає сон за ніч і думає, що ви залишили їх;

проводити більше часу з малечою поза садочком – грайтесь, виходьте на прогулянки тощо.

«Спробуйте розповісти дитині, що ви працюєте на своїй роботі, а її робота – ходити до дитячого садочка. Але ввечері у вас буде чудова можливість побути разом, погратись і поспілкуватись. А пропрацювавши весь тиждень – заробите собі чудові вихідні», – радить Олена Адамова.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: психологиня дала поради, як привчити дитину до дитячого садка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.01.2022 505
Еще материалы раздела «Суспільство»