<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.01.2022 623

Moderna створить єдину вакцину від грипу та COVID

Головний виконавчий директор компанії Moderna Стефан Бансель заявив, що компанія може випустити комбіновану вакцину, яка захищатиме одночасно від COVID-19 та грипу. Це може відбутися у 2023 році.

З відповідною заявою глава Moderna виступив на круглому столі у рамках Davos Agenda, організованому Всесвітнім економічним форумом, повідомляє РБК-Україна.

"Ми знаходимося на стадії експериментальних випробувань, і за найкращим сценарієм ми могли б поширити унікальну вакцину проти коронавірусу і грипу восени 2023 року", - розповів Бансель.

Оценка материала:

5.00 / 2
Moderna створить єдину вакцину від грипу та COVID 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.01.2022 623
Еще материалы раздела «Суспільство»