<
НОВИНИ ДНЯ: Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітеравсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
21.01.2022 620

Бензин як розкіш

Бензин різко подорожчав. Це погана новина не лише для автомобілістів, бо вартість палива точно позначиться на цінах на харчі та інші товари, бо всюди в собівартості врахований транспорт, – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Тиждень тому Мінекономіки підвищило граничні ціни на бензин і дизпаливо. З урахуванням торговельних націнок, максимальна вартість бензину не має перевищувати 32 гривні 92 копійки, дизпалива — 32 гривні 16 копійок. Саме такі ціни й тримають наразі АЗС. Проте експерти прогнозують: бензин ще більше подорожчає вже наступного тижня.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Бензин як розкіш 5.00 5 1
Життя та Стиль / Автоклуб
21.01.2022 620
Еще материалы раздела «Автоклуб»