<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.01.2022 795

Співачка Аліна Гросу та актор Роман Полянський зіграють разом у серіалі «Вероніка»

У Києві тривають зйомки 8-серійного серіалу «Вероніка», в якому задіяні Аліна Гросу й Роман Полянський. Фото зі знімального майданчика вже з'явилося в соцмережі. Чи легко працювати парі разом на майданчику? І що чекає на глядачів каналу «Україна» в історії головної героїні?

У центрі сюжету картини «Вероніка» – історія молодої жінки-хірурга, яка вирішила з’ясувати причину загибелі подруг, унаслідок чого потрапляє в неприємності. Головну роль у серіалі зіграє актриса Альона Коломіна.

Знімальний процес іде повним ходом, і на майданчику зібрався чудовий акторський склад. Співачка Аліна Гросу вже опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото зі зйомок, де поруч її коханий чоловік Роман Полянський.

Якщо поспостерігати за поведінкою цієї пари у творчих проєктах, можна помітити, що відомий актор справляє враження спокійної та розважливої ​​людини, а популярна співачка – гримуча суміш драйву та енергії. Чи це так насправді?

«В особистому житті все навпаки: я – максимально спокійна, а Роман емоційний», – поділилася Аліна Гросу в інтерв'ю для каналу «Україна».

Щодо акторської гри, співачка завжди прислухається до порад Романа Полянського і зі свого боку нічого йому не підказує. Аліна Гросу розуміє: будучи професійним актором, на рахунку якого багато відомих проєктів, він почувається як риба у воді на знімальному майданчику.

«Творчість нас ще більше зближує, – розповіла співачка, – і в мене, і в Романа постійно виникають цікаві ідеї. І ми завжди прислухаємось одне до одного».

Дивіться ще більше історій на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Співачка Аліна Гросу та актор Роман Полянський зіграють разом у серіалі «Вероніка» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.01.2022 795
Еще материалы раздела «Афіша»