НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.01.2022 1102

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів, чим займаються його діти

До порад доктора Комаровського у програмі «Ранок з Україною» прислухаються мільйони глядачів каналу «Україна». Лікар-педіатр вищої категорії ділиться не лише досвідом та знаннями, а й розповів про свою сім'ю.

Нерідко діти йдуть стопами батьків і обирають таку ж спеціальність. Адже дружина Євгена Комаровського теж медик. Катерина Олександрівна – лікар-окуліст.

«Старший син Дмитро – досить успішний айтішник. А молодший син Андрій отримав юридичну та економічну освіту, працює разом зі мною, бере участь у наших інтернет-проєктах», – розповів про дітей Євген Комаровський у програмі «Ранок з Україною».

У Дмитра та Андрія вже свої сім'ї. Сини живуть окремо від батьків, але найкращий відпочинок для Євгена Комаровського – час, проведений із близькими.

У відомого лікаря-педіатра троє онуків, які чудово знають, що їхній дідусь – знаменитість. І коли їх іноді питають сторонні люди: «Це ваш дідусь Комаровський?», вони гордо кажуть, що «їхній».

«Чи авторитет я для онуків? Мені здається, що так, оскільки я є авторитетом для їхніх батьків, – сказав Євген Комаровський в інтерв'ю для каналу «Україна». – Тут можна побачити абсолютний зв'язок: те, що є авторитетним для батьків, завжди стає таким також для дітей».

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів, чим займаються його діти 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.01.2022 1102
Еще материалы раздела «Суспільство»