<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2022 795

Якщо розхитати Україну нагнітанням паніки, то Путіну і не доведеться нападати, - Кулеба

Паніка, що нагнітається навколо можливого вторгнення Росії в Україну, дає президенту РФ Володимиру Путіну перевагу. Якщо йому дозволити розхитати країну, то російським військам не доведеться нападати.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби Кулеби "Радіо Свобода".

Глава МЗС зазначив, що на українському кордоні Росія здійснює військові маневри, звозить бойову техніку. Однак поки не нападає на Україну.

"Більше того, немає повної бойової готовності цієї російської сили на вчинення атаки. Але є ціла купа повідомлень, які лунають і від наших партнерів, що війна неминуча", - сказав Кулеба.

За його словами, в результаті такого інформаційного фону в Україні впав курс гривні, а інвестори згортають проєкти.

"Ще не зробивши атаку Путін нашими руками отримує собі перевагу. Якщо ми дозволимо розхитати Україну нагнітанням паніки, то Путіну і не доведеться нападати", - додав міністр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Якщо розхитати Україну нагнітанням паніки, то Путіну і не доведеться нападати, - Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
23.01.2022 795
Еще материалы раздела «Україна»