НОВИНИ ДНЯ: На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2022 779

Якщо розхитати Україну нагнітанням паніки, то Путіну і не доведеться нападати, - Кулеба

Паніка, що нагнітається навколо можливого вторгнення Росії в Україну, дає президенту РФ Володимиру Путіну перевагу. Якщо йому дозволити розхитати країну, то російським військам не доведеться нападати.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби Кулеби "Радіо Свобода".

Глава МЗС зазначив, що на українському кордоні Росія здійснює військові маневри, звозить бойову техніку. Однак поки не нападає на Україну.

"Більше того, немає повної бойової готовності цієї російської сили на вчинення атаки. Але є ціла купа повідомлень, які лунають і від наших партнерів, що війна неминуча", - сказав Кулеба.

За його словами, в результаті такого інформаційного фону в Україні впав курс гривні, а інвестори згортають проєкти.

"Ще не зробивши атаку Путін нашими руками отримує собі перевагу. Якщо ми дозволимо розхитати Україну нагнітанням паніки, то Путіну і не доведеться нападати", - додав міністр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Якщо розхитати Україну нагнітанням паніки, то Путіну і не доведеться нападати, - Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
23.01.2022 779
Еще материалы раздела «Україна»