<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Світ
24.01.2022 488

Глава Пентагону запропонував варіанти дій у разі вторгнення РФ в Україну

Глава Пентагону Ллойд Остін запропонував президенту США Джо Байдену варіанти пересування американських військових у разі вторгнення Росії у Україну.

Про це пише NBC News.

Пропонуються польоти бомбардувальників над регіоном, заходження кораблів у Чорне море, перекидання військ і деякого обладнання з інших частин Європи в Польщу, Румунію та інші сусідні з Україною країни.

Повідомляється, що ці варіанти було запропоновано, аби заспокоїти союзників по НАТО і посилити оборону тих країн, які межують із Україною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Глава Пентагону запропонував варіанти дій у разі вторгнення РФ в Україну 5.00 5 2
Політика / Світ
24.01.2022 488
Еще материалы раздела «Світ»