НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Росія
25.01.2022 417

На навчання. Росія вивела 20 бойових кораблів у Балтійське море

Російська Федерація проводить чергові морські навчання. 20 кораблів і суден Балтійського флоту вийшли в призначені райони моря для відпрацювання завдань бойової підготовки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "РИА Новости".

"20 бойових кораблів, катерів і суден забезпечення Балтійського флоту покинули пункти постійного базування і вийшли в призначені райони Балтійського моря для виконання завдань в рамках планових заходів бойової підготовки", - йдеться в повідомленні.

У рамках навчання в складі тактичних груп будуть діяти тральщики і малі протилодкові кораблі, маленькі ракетні кораблі та ракетні катера.

Зазначається, що кораблі, об'єднані в кілька тактичних груп, виконуватимуть завдання з протичовнової та протиповітряної оборони, а також протимінного забезпечення загонів з виконанням практичних бойових вправ.

Оценка материала:

5.00 / 1
На навчання. Росія вивела 20 бойових кораблів у Балтійське море 5.00 5 1
Політика / Росія
25.01.2022 417
Еще материалы раздела «Росія»