<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.01.2022 421

Омікрон спричинить вдвічі більшу захворюваність, ніж Дельта – науковці

Керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки Юрій Ганіченко заявив, що новий штам коронавірусу "Омікрон" може викликати захворюваність на рівні 55000 нових випадків за добу.

Захворюваність під час нової хвилі коронавірусу буде вдвічі вища, ніж під час попередніх хвиль, викликаних штамом "Дельта".

"В середньому на добу ми можемо мати до 45 тис. випадків, і це може означати, що за окрему добу ми можемо мати до 55 тис. випадків", - наголосив Ганіченко.

Він підкреслив: "Історичний максимум рівня захворюваності при "Дельта"-хвилі в середньому за добу був близько 23 тис., а максимально - близько 27 тис. випадків за окрему добу".

Оценка материала:

5.00 / 1
Омікрон спричинить вдвічі більшу захворюваність, ніж Дельта – науковці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.01.2022 421
Еще материалы раздела «Суспільство»