НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.01.2022 646

Канал «Україна» розпочав зйомки нового масштабного шоу «Ігри талантів»

Стартували зйомки грандіозного ігрового шоу «Ігри талантів», прем'єра якого відбудеться на телеканалі «Україна» вже в лютому. Учасниками нового проєкту стануть звичайні українці та зірки шоу-бізнесу, завдання яких – вгадати приховані таланти людей, ґрунтуючись лише на особистих враженнях і хитрих підказках. Глядачі каналу «Україна» не тільки випробують своє «шосте чуття» та поринуть у захоплюючу гру, а й познайомляться з людьми, які мають дивовижні і навіть шокуючі здібності.

61ee81a919e67_igry_talantiv_dzidzio_2_25.01.22

Вражати глядачів своїми унікальними вміннями приїдуть люди з усього світу: Франції, Іспанії, Ізраїлю, Естонії, США, Данії, Німеччини, Канарських островів і багатьох інших місць. Але більшість неймовірних талантів продемонструють українці. Усі вони покажуть номери на межі людських здібностей. Але чи зможете ви разом із гравцями вгадати, хто є хто у масштабному шоу?

«Головна цінність проєкту «Ігри талантів» – унікальні люди, які мають якісь нестандартні особливості – без страховки роблять трюки на великій висоті, ковтають величезні кинджали, можуть спокійно прожовувати та з'їсти лампочки. Наша сцена – місце, де зустрінуться всі стихії: і вогонь, і вода, і повітря», – інтригує один із режисерів-постановників масштабного проєкту «Ігри талантів» Герман Нєнов.

Спеціально для нового грандіозного шоу каналу «Україна» в одному з павільйонів Києва спорудили одну з найтехнологічніших студій за всю історію українського телебачення. Лише монтажні роботи зайняли близько 3 тижнів, а загалом – з початку розробки до моменту реалізації знадобилось близько 5 місяців. Команда проєкту проводила спеціальні тести окремих елементів декорації, щоб досягти візуального ефекту світлозаломлення у кадрі. Головною гордістю української адаптації стала величезна 10-тонна люстра, яка є не лише візуальним, а й технологічним елементом шоу.

«Ця унікальна розробка створена спеціально для української версії шоу, в інших країнах її немає, – каже режисер-технолог проєкту «Ігри талантів» Олексій Жембровський.Технологію інженери розробляли протягом кількох місяців, бо спочатку павільйон просто не витримував такого великого навантаження. Лише на люстрі розташовано близько 200 світлових приладів, а загалом у студії – близько 600. Частину елементів ми замовляли з Європи, бо в Україні просто не було такої кількості необхідних матеріалів. Один із значущих елементів студії – кришталеві призми на люстрі, які виготовляли більше місяця шляхом накладання різних фактур, щоб досягти візуальної глибини та об'ємного барвистого ефекту. Оскільки наші гравці повинні вгадати талант учасника, то в момент їхнього знайомства люстра опущена та служить тлом, а коли інтрига відкривається – вона піднімається та починається номер. Абсолютно точно можу сказати, що «Ігри талантів» – це найбільш технологічно оснащене з інженерного погляду шоу в нашій країні!»

До речі, під час діалогів гравців з талантами всередині люстри відбувається ціла дія – команда проєкту заряджає вражаючі постановки, близько 40 відсотків яких передбачають складне циркове оснащення. Як всередині люстри, так і сцени передбачені спеціальні системи кріплення для трюкових номерів. Та незважаючи на вагу конструкції, 10-тонна люстра повністю піднімається на 6 метрів вгору всього за 18 секунд.

Зйомки 12 епізодів проєкту триватимуть до середини лютого. Як повідомлялося раніше, над шоу працюють четверо талановитих режисерів-постановників – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Ведучим нового проєкту каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» розпочав зйомки нового масштабного шоу «Ігри талантів» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.01.2022 646
Еще материалы раздела «Афіша»