<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
26.01.2022 546

Парламент планує піти на карантин – нардеп

Верховна Рада може піти на карантин до 15 лютого через коронавірус серед депутатів.

Про це повідомив у середу, 26 січня, нардеп Ярослав Железняк.

"Наступний пленарний тиждень: лишень відкриття сесії, кілька голосувань – і Рада йде на карантин до 15 лютого. Причина – велика кількість хворих", – каже Железняк.

Згідно з календарним планом, 1 лютого Рада має відкрити сьому сесію.

Водночас речник фракції Слуга народу Юлія Палійчук повідомила, що це питання обговорять керівники фракцій та груп.

"Вимушені констатувати, що у Верховній Раді спостерігається тенденція до збільшення кількості хворих на ковід... Тому у Верховній Раді ініційовано нараду за участю голів фракцій та груп, на якій обговорять формат роботи Верховної Ради наступного тижня", – повідомила вона.

Палійчук відзначила, що у Слузі народу з-поміж інших партій на коронавірус хворіють 17 депутатів.

"Також, за нашою інформацією, на ковід хворіють 45 співробітників апарату парламенту. Щодня фіксується по два-три нових випадки зараження", – додала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Парламент планує піти на карантин – нардеп 5.00 5 1
Політика / Україна
26.01.2022 546
Еще материалы раздела «Україна»