<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.01.2022 692

Юлія Галушка поділилась секретами створення ефірних образів телеведучих

Популярна ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Юлія Галушка розповіла про те, які існують вимоги до зовнішнього вигляду обличь телеканалу, заборони щодо макіяжу та зачісок, а також фахівців, які за це відповідають.

61f13f5739023_galushka_5_27.01.22

Образи ведучих в ефірі — це робота цілої команди. Стилісти, гримери, костюмери продумують, який вигляд телеведучі матимуть в ефірі, звіряють між собою і узгоджують. Фахівці знають усі уподобання та особливості фігури, і приймають побажання щодо одягу.

Стиль ведучих новин — діловий. Фасони, кольори, принти — мають бути стримані, але підбирають їх для кожної людини окремо.

«Комусь личить довжина до середини коліна, комусь треба на 10 см довше. Але є кілька загальних правил: телебачення любить яскраві і глибокі кольори без дрібних малюнків — тонка смужка, клітинка, гусяча лапка чи горох можуть давати «строб» — так телевізійники називають мерехтіння картинки. Білий колір може «горіти» — і в кадрі буде видно тільки білу пляму, а чорний, навпаки, — «провалюватиметься». Та й загалом: колір вбрання у житті і колір в ефірі — абсолютно різні картинки», – розповіла Юлія Галушка.

Детальніше про ефірні образи телеведучих читайте в інтерв’ю Юлії Галушки для «Високий Замок» за посиланням: https://wz.lviv.ua/interview/451068-chasi-zminyuyutsya-kolishni-zaboroni-skasovuyutsya

Оценка материала:

5.00 / 1
Юлія Галушка поділилась секретами створення ефірних образів телеведучих 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.01.2022 692
Еще материалы раздела «Афіша»