<
НОВИНИ ДНЯ: Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.02.2022 1039

«У мене дуже неромантичний чоловік»: Юлія Саніна зізналась, чи святкує День закоханих

Фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна візьме участь у розважальному шоу «Ігри талантів», яке стартує в ефірі каналу «Україна» вже 26 лютого о 21:00. На знімальному майданчику проєкту вона розповіла, які подарунки отримувала в День святого Валентина та як змінилося її ставлення до 14 лютого з роками.

Yuliya-Sanina-886x668_15.02.22

Юлія Саніна каже, що День закоханих більше асоціює зі своїм шкільним віком, коли отримувала валентинки від однокласників. 

«І не одну, а багато. Це було дуже приємно. Всі дівчата в цей день тремтіли від того очікування – буде чи не буде. А коли я вже стала заміжньою жінкою, у мене кожен день – День святого Валентина. Я відчуваю кохання, і це найголовніше», – поділилась Юлія Саніна за лаштунками шоу «Ігри талантів».

За креативним продюсером гурту THE HARDKISS і музикантом Валом Бебком артистка заміжня вже понад 10 років. Юлія зізнається: нерідко чоловік забуває про такі дати.

«У мене дуже неромантичний чоловік. Тому було б добре, якби він просто пам’ятав про цей день. Я йому нагадую заздалегідь. Зараз подарунки в принципі не робимо. Раніше дарували, пам’ятаю, я писала йому вірші, а він дарував мені квіти. З часом все якось міняється», – розповіла в інтерв’ю каналу «Україна» Юлія Саніна.

Як повідомлялося раніше, ведучим нового грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«У мене дуже неромантичний чоловік»: Юлія Саніна зізналась, чи святкує День закоханих 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.02.2022 1039
Еще материалы раздела «Афіша»