<
НОВИНИ ДНЯ: Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°всі новини дня
Політика
Україна
28.01.2022 567

Суд переніс розгляд апеляції у справі Порошенка

Київський апеляційний суд переніс на 11 лютого розгляд апеляції на запобіжний захід у вигляді особистих зобов'язань п'ятому президенту, лідеру партії Європейська солідарність Петру Порошенкові.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна у п'ятницю, 28 січня.

Вказано, що до Київського апеляційного суду досі не надійшли матеріали справи.

"Направлено запит до Печерського районного суду про те, щоб скерували до апеляційного суду матеріали кримінального провадження. Станом на сьогодні матеріали кримінального провадження з Печерського районного суду до Київського апеляційного суду не надійшли з причин, які не залежать від колегії суддів", - сказав головуючий суддя колегії апеляційного суду.

У зв'язку із цим колегія суддів заявила про неможливість проведення апеляційного розгляду на засіданні у п'ятницю.

"Колегія суддів знімає цю справу з апеляційного розгляду та визначає нову дату та час судового засідання - 11 лютого 2022 року об 11:00", - додав він.

На момент оголошення про перенесення засідання учасники процесу були відсутні в залі засідання.

За словами головуючого судді, сторони мають можливість ознайомитися з апеляційними скаргами, матеріалами судового провадження, доповнити апеляційні скарги, також сторони можуть подати протести на скарги.

Оценка материала:

5.00 / 1
Суд переніс розгляд апеляції у справі Порошенка 5.00 5 1
Політика / Україна
28.01.2022 567
Еще материалы раздела «Україна»