НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.01.2022 653

Медичне викриття «Головної теми»: скільки сімейні лікарі заробляють на пацієнтах?

У суботу, 29 січня, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», влаштують таємний рейд поліклініками та дізнаються, до яких афер вдаються сімейні лікарі та педіатри заради власної вигоди.

Анастасія у електронній медичній картці свого маленького сина знайшла дивні записи про візити в психлікарню та тубдиспансер, а Олеся з Києва виявила, що сімейний лікар підписав із нею декларацію - але без неї! Навіщо педіатри таємно направляють дітей до психіатрів цілими класами? Та що робити, коли вам поставили діагноз  «туберкульоз» або «психічний розлад», а ви в цього лікаря ніколи не були? Журналісти проєкту вирушили в таємний рейд клініками та поліклініками, і з’ясували, як сімейні лікарі заробляють на пацієнтах, яких ніколи не бачили! Хто і навіщо встановлює вигадані діагнози та укладає фейкові декларації – покаже медичне викриття цього тижня.

У випуску влаштують унікальний експеримент із кофеїнозалежними, якого в Україні ще ніхто не робив. Правда чи міф, що чашка кави може замінити півгодинне тренування, а зелений чай допомагає заснути? Як саме кава, чай та цикорій впливають на мозок та тіло - перевірять за допомогою наукового експерименту п’ятеро добровольців. Результати покажуть, який з напоїв заряджає нас енергією сильніше, і що з цього безпечніше та корисніше для здоров’я.

На глядачів чекає ексклюзивне продовження шок-затримання в колонії на Дніпропетровщині! Лише в «Головній темі» - несподіваний любовний поворот у гучній історії, як злочинці просто з тюрми продавали в інтернеті вигадані дрова й ошукали сотні українців на мільйони гривень. У програмі розкажуть, як шахраї за ґратами оплачують свою комуналку вашими грошима. А також викриття нової шахрайської схеми, в яку може потрапити кожна жінка в країні – в ексклюзивному розслідуванні, яке варто дивитися всією родиною!

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Медичне викриття «Головної теми»: скільки сімейні лікарі заробляють на пацієнтах? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.01.2022 653
Еще материалы раздела «Афіша»