<
НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаноговсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2022 474

МОЗ: Захворюваність на COVID зросла всемеро

За останні три тижні захворюваність на коронавірус в Україні зросла усемеро, кількість госпіталізацій - удвічі.

Про це у понеділок, 31 січня, розповів голова МОЗ Віктор Ляшко.

Він зазначив, що штам омікрон виявили вже у 20 областях. Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Житомирській, Чернівецькій, Тернопільській областях та Києві.

За минулий тиждень кількість нових випадків COVID знову майже подвоїлася порівняно з позаминулою: 194 тисяч проти 110 тисяч.

"Такий значний приріст нових випадків захворювань пов'язаний із стрімким поширенням на території України варіанта омікрону коронавірусу SARS-CoV-2", - пояснив Ляшко.

За його словами, у найближчі два тижні МОЗ прогнозує зростання кількості випадків інфікування коронавірусом.

На даний момент в медустановах виділено 69,32 тис ліжкомісць, з яких 66,31 тисяч ліжок забезпечені киснем. За тиждень кількість ліжок збільшено на 4400 ліжок. Також збільшується кількість ліжок для дітей.

Оценка материала:

5.00 / 1
МОЗ: Захворюваність на COVID зросла всемеро 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2022 474
Еще материалы раздела «Суспільство»