<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.02.2022 460

Немає вакцини – немає роботи

З 1 січня 2022 набув чинності наказ про обов'язкову вакцинацію працівників органів місцевого самоврядування, закладів охорони здоров’я та комунальних підприємств.

А вже з 31 січня невакцинованих медиків, комунальників та чиновників відсторонюватимуть від роботи без збереження заробітної плати. Щоб цього не сталося вони мусять вколоти хоча б одну вакцини. Про це повідомили у МОЗ.

Вимога не стосується людей, які мають протипоказання до щеплень від COVID-19 – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Немає вакцини – немає роботи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.02.2022 460
Еще материалы раздела «Суспільство»