<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикинівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.02.2022 699

Польща заборонила торгувати в неділю

Польща знову заборонила торгувати в неділю – від 1 лютого набули чинності законодавчі зміни, які обмежують роботу магазинів у сьомий день тижня.

Раніше підприємцям удавалося уникнути обмежень через прогалини у законодавстві. Пошта працювати у вихідний може, тому продавці стверджували, що надають саме такі послуги. Тепер мусять довести, що 40% доходу отримують саме з поштарства – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Зміни не торкнуться, так званої, торговельної неділі, коли поляки масово займаються шопінгом. Таких днів у році – 7 і дати визначені наперед.

Оценка материала:

5.00 / 1
Польща заборонила торгувати в неділю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.02.2022 699
Еще материалы раздела «Суспільство»