<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.02.2022 623

Притула проти Приходько: канал «Україна» назвав нових зіркових гостей шоу «Ігри талантів»

Телеканал «Україна» продовжує розкривати імена знаменитостей, які у новому розважальному шоу «Ігри талантів» за всесвітньо відомим форматом Game of Talents компанії Fremantle допомагатимуть гравцям розгадувати приховані таланти українців. Однією з таких пар стане популярна співачка Анастасія Приходько та зірковий ведучий Сергій Притула. За лаштунками артисти розповіли, якими відчуттями керуватимуться у цікавій грі та з якими складнощами зіткнулись на знімальному майданчику.

Масштабне шоу «Ігри талантів» збере в одному місці українців, які мають сміливі та корисні мрії, на реалізацію яких потрібні гроші. У кожному випуску гравці боротимуться за 150 тисяч гривен, розгадуючи приховані оригінальні таланти 11 незнайомців. Зробити це досить непросто, адже продюсери шоу підготували цікаві головоломки і загадки, щоб максимально заплутати гравців. Тому учасникам допомагатимуть зіркові гості, які змінюватимуться в кожному ефірі. Одними з таких будуть Анастасія Приходько та Сергій Притула. Зірки націлені на перемогу для своїх партнерів, а от кому вдасться дійти до фіналу і, можливо, отримати головний приз – стане відомо незабаром.

«Я вперше беру участь у шоу такого формату, зізнаюсь, це досить непросто! Нам запропоновані певні категорії талантів, з якими ми не знайомі, я навіть не до кінця розумію деякі терміни – у цьому основна складність. І, чесно кажучи, мене це дещо обурює, адже я є справжнім гравцем – обожнюю всілякі ігри, азарт, активність! Тому зроблю все, щоб наша команда перемогла!» – розповіла співачка Анастасія Приходько.

Для Сергія Притули назви деяких талантів теж виявились загадкою, однак головною складністю ведучий назвав партнерство – гравці приходять у шоу для реалізації найбільшої мрії, а будь-який неправильний крок може стати фатальною помилкою на шляху до неї.

«Я мав досвід роботи у різних проєктах, де треба було користуватись логікою та інтуїцією. Та сам не грав, ба більше – навіть уявити себе не міг у цій ролі. Проте сподобався формат, і ось я тут. Зізнаюсь, грати непросто – підказки не завжди відповідають баченню, до того ж на тобі лежить відповідальність за учасника», – поділився ведучий Сергій Притула з журналістами каналу «Україна».

А хто ще з українських знаменитостей візьме участь у шоу «Ігри талантів» і які складнощі їм доведеться пройди заради перемоги, стане відомо зовсім скоро!

Як повідомлялося раніше, ведучим нового грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game Of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Притула проти Приходько: канал «Україна» назвав нових зіркових гостей шоу «Ігри талантів» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.02.2022 623
Еще материалы раздела «Афіша»