<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.02.2022 923

До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі

Цього тижня в ефірі каналу «Україна» глядачі зустрілися з оновленою програмою «Ранок з Україною». Відтепер українці прокидатимуться з новими ведучими ранкового шоу. До Лілії Ребрик, Григорія Германа й Анатолія Анатоліча приєдналися Ірина Хоменко та Олександр Шадров. Ім’я ще одного ведучого канал оголосить згодом.

Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч як і раніше працюватимуть у студіі шоу «Ранок з Україною». А їхній колега – енергійний Олександр Шадров відправиться вести живі ефіри з локацій Києва. Він подорожуватиме столицею у пошуках актуальної інформації, знайомитиметься з глядачами та зробить їх частиною улюбленої програми.

«Я обожнюю спілкуватися з людьми, дарувати їм настрій і заряджати енергією на цілий день, тому це саме мій формат, – запевняє новий ведучий шоу «Ранок з Україною» Олександр Шадров. – Перший ефір показав, що люди чекали мого включення як свята, адже щоразу було весело, драйвово та динамічно. Мені здається, у цьому моя найголовніша місія – робити так, щоб кожен розумів – життя круте і цікаве, тож треба вставати та діяти!»

Напарницею Григорія Германам у студії стала красуня, молода мама, зірка ТВ-шоу «Мамахохотала» Ірина Хоменко. І хоча ведучі зустрічались всього кілька разів, зізнаються – спільну мову знайшли одразу.

«Іра справді дуже крута та запальна! До того ж я тепер завжди знаходитимусь в оточенні Ірин – і вдома, і на роботі, чому, безумовно, дуже радий», – з усмішкою прокоментував ведучий каналу «Україна» Григорій Герман.

Не стримує позитивних емоцій і Ірина Хоменко, яка мріяла про статус ведучої ранкової програми далеко не один рік. Акторка впевнена – може дати глядачам не лише розважальний контент, а значно більше:

«Я прийшла на ранкове шоу не просто так – мрію, щоб кожен українець, прокидаючись не занурювався в ті проблеми, які нас оточують, а навпаки – сміявся, радів, вірив у світле майбутнє. І звичайно ж, хочу щоб усі жінки відчували себе коханими та бажаними, бо як каже наш улюблений експерт Євген Комаровський: «Коли щаслива жінка – щасливі всі навколо». Тож, це і буде моїм основним завданням», – розповіла нова ведуча програми «Ранок з Україною» Ірина Хоменко.

Як повідомлялося раніше, до шоу «Ранок з Україною» у ролі експерта приєдналася хореографиня Олена Шоптенко.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.02.2022 923
Еще материалы раздела «Афіша»