<
НОВИНИ ДНЯ: Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвокатавсі новини дня
Політика
Україна
03.02.2022 470

Дати вступу України до ЄС немає, - Єврокомісія

В ЄС поки немає дати вступу України в блок. Поки опрацьовують потенціал Угоди про асоціацію.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на інтерв'ю виконавчого віце-президента Європейської комісії Валдіса Домбровскіса "ТСН".

За його словами, вони з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем обговорили Угоду про асоціацію.

"Тому що в певному сенсі виконання Угоди про асоціацію відкриє шлях для наступних можливих кроків", - сказав Домбровскіс.

На питання про те, чи є які-небудь можливі дати вступу України в ЄС, він відповів: "Ні. На даному етапі ми не можемо називати конкретні дати".

"Як я вже говорив, нам спочатку потрібно попрацювати і використовувати весь потенціал Угоди про асоціацію", - заявив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дати вступу України до ЄС немає, - Єврокомісія 5.00 5 1
Політика / Україна
03.02.2022 470
Еще материалы раздела «Україна»