<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
06.02.2022 467

Сертифікація "Північного потоку-2" залежить від геополітики, - Макогон

Сертифікація газопроводу" Північний потік-2 " залежить від комплексу фактора, в тому числі від геополітичного. Гендиректор Оператора ГТС Сергій Макогон запевнив, що Київ докладає всіх зусиль, щоб зірвати цей процес.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву в ефірі "Україна 24".

"Звичайно, "Північний потік-2" створює значну загрозу для України, і ми докладаємо максимум зусиль для боротьби з цим газопроводом. Але хотів би сказати, що сертифікація - це бюрократичний процес, який реалізує німецький регулятор. Крім того, буде залучена Європейська комісія, і наше завдання - брати активну участь у цьому процесі і не дозволити цей газопровід сертифікувати. Чи буде він сертифікований чи ні, це залежить від комплексу фактора, включаючи геополітичний", - зазначив Макогон.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сертифікація "Північного потоку-2" залежить від геополітики, - Макогон 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
06.02.2022 467
Еще материалы раздела «Економіка»