<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
07.02.2022 1787

У столиці пройшов вишкіл з цивільної оборони

Громадський штаб оборони за підтримки Національного Корпусу в Києві на території заводу «Атек» провели вишкіл для всіх охочих здобути знання з цивільної оборони.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, підготовку проходили кількасот осіб.

Серед учасників люди різного віку - від молоді до осіб похилого віку. Були присутні як чоловіки, так і жінки.

Залежно від рівнів підготовки, учасників вишколу поділили на групи, кожна з яких по черзі проходить тренування та виконує завдання інструкторів.

У програмі заняття з тактики дій малих груп піхоти, ведення ближнього бою зі страйкбольними гранатами, відпрацювання роботи з технікою, ведення патрулювання, відпрацювання навичок поводження та володіння зброєю, прийомів і правил стрільби, також - здійснення евакуації поранених, відпрацювання дій на блокпосту, експозиція з макетами зброї та амуніції та заняття з медицини.

Як повідомлялося, за інформацією організаторів, перший відкритий вишкіл для цивільного населення в межах кампанії «Не панікуй! Готуйся!», що відбувся 30 січня 2022 року на території заводу «Атек» відвідали понад 300 осіб.

Оценка материала:

5.00 / 2
У столиці пройшов вишкіл з цивільної оборони 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
07.02.2022 1787
Еще материалы раздела «Столиця»