<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.02.2022 553

Грошовий призовий фонд шоу «Ігри талантів» каналу «Україна» є одним з найбільших за всю телевізійну історію

Телеканал «Україна» продовжує працювати над новим розважальним шоу «Ігри талантів» за популярним світовим форматом Game of Talents, прем’єра якого відбудеться 26 лютого о 21:00. Команда проєкту озвучила правила масштабного шоу та назвала умови, за яких учасники зможуть виграти гроші на реалізацію своєї мрії. Призовий фонд шоу складає 1 800 000 гривень і є найбільшим за всю історію сучасного телебачення.

Згідно з правилами проєкту «Ігри талантів», у кожному з 12 випусків з’явиться по два учасники, які матимуть змогу боротись за головний приз у майже 150 000 гривень. Компанію кожному гравцеві складе зірка українського шоу-бізнесу, яка підтримає та допоможе відгадати таланти 11  виконавців.

На кожну команду гравців очікує основна гра, яка складається з 2-х раундів, та супергра. У ході першого раунду розігрується 7 талантів, відгадуючи які, учасники збільшують грошовий приз на 1000 гривень. Якщо відповідь була неправильною – сума ставки зараховується супернику і право грати далі так само переходить до нього.

«Ми до останнього тримаємо інтригу для всіх. Гравці лише перед виходом на сцену знайомляться з зірками, які допоможуть їм розгадати підказки та відгадати таланти того чи іншого виконавця. Ба більше, зірки, які беруть участь у шоу, не отримують грошовий приз, але в разі помилки і не вірної підказки, можуть компенсувати гравцю втрачені гроші з власної кишені», – коментує директор департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолій Сябро.

Другий раунд основної гри розпочинає гравець, який у першому раунді заробив більше грошей. Тут потрібно вгадати 3 категорії талантів, вартість яких складає 10000, 20000 і відповідно 30000 гривень за правильну відповідь. Вгадуючи талант, учасник залишає за собою право продовжувати гру. У випадку помилки грошовий приз зараховується гравцю-супернику, до нього ж переходить право продовжити гру. Гравець із найменшою кількістю виграних грошей залишає шоу без призу. А учасник із більшим виграшом визнається переможцем основного конкурсу і отримує право участі у Супергрі.

У супергрі розігрується один талант виконавця та 2 категорії, одна з яких фальшива. Правильна відповідь принесе збільшить виграш гравця на 50 000 гривень, проте у випадку програшу у Супергрі учасник втратить всі зароблені гроші. Гравець також має право відмовитись від Супергри та забрати кошти, зібрані в двох перших раундах.

Нагадаємо, розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже через два роки локальні версії шоу побачили глядачі в США та багатьох країнах Європи, серед яких Іспанія, Велика Британія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стане десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту. Українська версія налічуватиме 12 епізодів.

Дивіться прем’єру масштабного шоу «Ігри талантів» у суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Грошовий призовий фонд шоу «Ігри талантів» каналу «Україна» є одним з найбільших за всю телевізійну історію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.02.2022 553
Еще материалы раздела «Афіша»