<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.02.2022 417

«Ігри талантів»: Ольга Сумська зізналась, чи підводила її коли-небудь інтуїція

Грандіозне шоу «Ігри талантів», яке стартує в ефірі каналу «Україна» вже 26 лютого о 21:00, здивує глядачів не лише неймовірними та навіть шокуючими здібностями учасників, але й найбільшим призовим фондом за всю історію сучасного українського телебачення, який становить 1 800 000 гривень. Відгадувати приховані таланти людей і заробляти за це гроші будуть прості українці, а допомагатимуть їм зірки шоу-бізнесу. На знімальному майданчику нового проєкту, який 3 лютого презентували для ЗМІ, народна артистка України Ольга Сумська розповіла, чи довіряє своєму «шостому чуттю» та хто напевне зможе порадити вам, як вчинити у непростій ситуації.

Інтуїція чи логіка – такий вибір постане перед гравцями масштабного проєкту «Ігри талантів», яким необхідно буде вгадати приховані таланти учасників, ґрунтуючись лише на особистих враженнях і хитрих підказках. Популярна акторка Ольга Сумська стверджує, що її інтуїція ніколи не підводила.

«Я і добре орієнтуюсь у просторі, і коли спілкуюсь із людьми, десь відчуваю їхню енергетику. Але ж тут нас так заплутують! Здається, інтуїція трішки вимикається. Тому точно знаю, що в шоу «Ігри талантів» будуть несподіванки», – зазначила Ольга Сумська в інтерв’ю каналу «Україна».

Нерідко буває, що внутрішній голос рятує людину від біди. Тож більшість українців справді звикли довіряти своїй інтуїції. Але в народної артистки є ще одна порада, до кого звернутися за допомогою, коли самостійно прийняти рішення не вдається.

«Якщо ви вагаєтесь, то варто все ж таки зателефонувати людині, яка в цьому дійсно розбирається. Подивитись на зірки, який сьогодні місячний день, і тоді отримаєте відповідь. А щодо творчості, – коли читаєш класний сценарій, інтуїція точно не підводить, адже ти чітко розумієш, що це справді талановито написано і тобі хочеться зіграти в цій історії хорошу роль», – пояснила зірка за лаштунками шоу «Ігри талантів».

Як повідомлялося раніше, ведучим нового грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ігри талантів»: Ольга Сумська зізналась, чи підводила її коли-небудь інтуїція 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.02.2022 417
Еще материалы раздела «Афіша»