<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступитивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.02.2022 449

Є ризик підхопити одночасно ковід і грип – МОЗ

Міністерство охорони здоров’я закликає українців дотримуватись всіх протиепідемічних правил, адже є ризик захворіти одночасно на Covid-19, грип чи ГРВІ.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

"Наразі в Україні триває дуже високий рівень інтенсивності епідпроцесу гострих респіраторних вірусних інфекцій. Саме тому потрібно дотримуватись всіх протиепідемічних правил, адже ризик захворіти на Covid-19, грип чи будь-які інші віруси респіраторної групи інфекцій залишається високим.

Окрім того, є ризик одночасно захворіти на Covid-19 і на грип. Обидва збудники можуть призвести до появи пневмонії, дихальної недостатності та мати тривалі наслідки для вашого здоров’я", – заявив міністр.

Ляшко розповів, що за минулий тиждень на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіли більше 413 тисяч людей, з яких 40% – діти віком до 17 років.

Також вже було виявлено випадки інфікування вірусами грипу.

Ляшко закликав українців слідкувати за своїм здоров’ям, залишатись вдома при перших симптомах вірусної інфекції та не займатись самолікуванням.

Оценка материала:

5.00 / 1
Є ризик підхопити одночасно ковід і грип – МОЗ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.02.2022 449
Еще материалы раздела «Суспільство»