<
НОВИНИ ДНЯ: Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюансвсі новини дня
Політика
Україна
09.02.2022 650

Зеленський відповів Путіну: Україна дійсно красуня

Президент України Володимир Зеленський відповів президенту РФ Володимиру Путіна на фразу: "Подобається, не подобається - терпи, моя красуня". За його словами, Україна дійсно красуня.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-конференцію президента після переговорів з лідером Франції.

Раніше такою фразою Путін прокоментував ставлення України до мінських угод.

"Тут є речі, з якими не посперечаєшся - Україна справді красуня, з приводу "моя" - мені здається, це вже перебір", - заявив Зеленський.

За його словами, Україна дуже терпляча, "бо це мудрість".

"Від нашого терпіння залежить ескалація. Ми захищаємо свою країну", - заявив Зеленський.

Зазначимо, Путін оцінив ставлення Києва до мінських угод фразою "подобається не подобається - терпи моя красуня" і звернувся до української влади з "закликом виконувати домовленості".

Нагадаємо, РФ стабільно звинувачує Україну у порушенні мінських угод. Навіть у розмові з Джонсоном Путін звинуватив Україну в "саботажі" мінських угод.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський відповів Путіну: Україна дійсно красуня 5.00 5 2
Політика / Україна
09.02.2022 650
Еще материалы раздела «Україна»