<
НОВИНИ ДНЯ: Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Бізнес
Технології
09.02.2022 630

Apple купила стартап, який створює пісні завдяки штучному інтелекту

Американська компанія Apple придбала стартап AI Music, який розробив платформу, здатну створювати пісні за допомогою штучного інтелекту.

630_360_1644311108-296_09.02.22

Як передає Укрінформ, про це повідомляє 9To5Mac.

Зазначається, що технологія AI Music може створювати безоплатні пісні за допомогою штучного інтелекту. Саундтреки є динамічними і можуть змінюватися залежно від взаємодії користувача в реальному часі. Наприклад, пісня може мати іншу тональність під час більш інтенсивних частин тренування людини.

Apple відмовилася коментувати придбання. Тому сума, сплачена за стартап, залишається невідомою, як і плани компанії інтегрувати нові технології в продукти Apple.

Проте, схоже, що цього року Apple працюватиме над серйозними покращеннями Apple Music, оскільки в серпні 2021 року компанія вже придбала сервіс класичної музики Primephonic.

Як повідомляв Укрінформ, компанія Apple планує представити новий бюджетний iPhone та оновлений iPad приблизно 8 березня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Apple купила стартап, який створює пісні завдяки штучному інтелекту 5.00 5 1
Бізнес / Технології
09.02.2022 630
Еще материалы раздела «Технології»