<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Політика
Росія
09.02.2022 474

Політичний притулок Порошенку від Путіна

Політичний притулок п’ятому президенту України Петру Порошенку запропонував очільник Кремля – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Пропозицію Володимир Путін озвучив під час спільної прес-конференції з французьким колегою Еммануелем Макроном у Москві. Додав, нинішня українська влада «взяла курс на демонтаж мінських домовленостей», а якщо Україна увійде до НАТО – Європа автоматично буде втягнута у військовий конфлікт із Росією. А щодо Порошенка – за словами Путіна – притулок він пропонував і раніше, коли той ще був на посаді.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Політичний притулок Порошенку від Путіна 5.00 5 1
Політика / Росія
09.02.2022 474
Еще материалы раздела «Росія»