<
НОВИНИ ДНЯ: Відмова від хрещення дитини - гріх чи ні: пояснення ПЦУ  "Буде круче 1937 року": експерт заявив, що російське військове керівництво очікують масштабні "чистки"  Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептомвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.02.2022 509

«Ігри талантів»: Анастасія Приходько розповіла, як цьогоріч святкуватиме День святого Валентина

Вже 26 лютого о 21:00 канал «Україна» покаже прем’єру масштабного шоу «Ігри талантів», у якому прості українці змагатимуться за головний приз 150 тисяч гривень. Співачка Анастасія Приходько, яка з’явиться в ролі помічниці гравця, за лаштунками шоу розповіла, чи святкує День закоханих, і пригадала найкращий подарунок, отриманий у цей день.

У новому розважальному шоу «Ігри талантів» на телеканалі «Україна» Анастасія Приходько з’явиться, щоб допомогти учасниці розгадати приховані таланти незнайомців і тим самим виграти гроші на реалізацію великої мрії.

Напередодні найромантичнішого свята співачка розповіла, як у її родині відзначають  День святого Валентина та що зміниться цьогоріч.

«Обов’язково купимо коньяк (сміється), накриємо стіл і будемо вдома у тісному колі. Святкувати до ресторану не підемо у зв’язку з епідеміологічною ситуацією, адже жарти жартами, а вдома у нас маленькі діти», – розповіла співачка Анастасія Приходько.

Зірка зізнається, найкращий подарунок у цей день їй якось зробив чоловік Олександр – він орендував великий заміський комплекс, у якому вони провели чудові вихідні. Таке свято запам’яталось співачці назавжди. А от що ж вона дарує коханому?

«Ми з чоловіком одне одному передарували все, що тільки можливо, тож щороку це робити все складніше. Але я обов’язково щось вигадаю. Як на мене, подарунок не обов’язково має бути дорогим, головне – його доречність. Можливо, знайду якийсь одяг, а може, оберу щось з електроніки», – поділилась Анастасія Приходько на знімальному майданчику шоу «Ігри талантів».

Як повідомлялося раніше, ведучим нового грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 2
«Ігри талантів»: Анастасія Приходько розповіла, як цьогоріч святкуватиме День святого Валентина 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
11.02.2022 509
Еще материалы раздела «Афіша»