<
НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлашавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.02.2022 580

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.

Нещодавно Україною прокотилася хвиля дитячих отруєнь ліками. Тож, парламент заборонив продавати і доставляти медпрепарати дітям до 14-ти років. Закон є, але чи дотримуються його фармацевти і кур’єри? Разом із маленькою покупчинею під прикриттям «Головна тема» вирушить у таємний рейд. Чи продадуть 12-річній Поліні ліки в тих аптеках, де вже були прецеденти з дитячим передозуванням пігулками? У програмі перевірять найскандальніші аптеки країни, аби дізнатися, чи і досі тут школярі можуть купити смертельні таблетки. А також замовлять пігулки онлайн та з’ясують, чи віддасть кур’єр дитині дорослі ліки. Вже цієї суботи - медичний рейд під прикриттям, який варто подивитися всією родиною.

Лише у «Головній темі» - ексклюзивні подробиці та несподівана розв'язка гучного газового скандалу з Одеси. До редакції проєкту звернулася пара літніх людей, які серед зими опинилися без тепла й гарячої води. А все тому, що їхня газова труба стала заважати сусідові! Впливовий у місті чоловік просто взяв і відімкнув пенсіонерам газ. Що робити, якщо по сусідству оселився неадекват? Поліція мовчить, а в газовій компанії кажуть - розбирайтеся самі. Аби врятувати стареньких від холоду «Головна тема» змусить місцевих чиновників і поліцію працювати! Справжня драма, що перетворилась у скандальне розслідування.

У випуску влаштують першу в Україні масштабну перевірку екопакетів. Пластикові упаковки відходять у минуле, натомість у супермаркетах з’являються торбинки, виготовлені з картоплі, кукурудзи і навіть опалого листя. «Головна тема» підготувала для них справжній краш-тест: випробування землею, водою та силою. Котрі витримають перевірку на міцність та екологічність? Глядачі дізнаються, що буде з екопакетами, якщо їх закопати та втопити на кілька місяців - чи розкладуться вони, як обіцяють виробники. Крім того, у програмі розкажуть, як самостійно в магазині виявити серед дорогих еко - дешеву пластикову фальшивку. Результати перевірки має побачити кожен, хто ходить у магазин.

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки? 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
11.02.2022 580
Еще материалы раздела «Афіша»