<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.02.2022 570

Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років

Улюблене шоу мільйонів «Ранок з Україною», яке виходить у будні о 6:30 на телеканалі «Україна», святкувало День народження. Рівно 8 років українці прокидаються разом із ранковою програмою й отримують заряд емоцій та актуальної інформації на день.

10 лютого програма «Ранок з Україною» відзначала День народження. У святковий день не обійшлося без сюрпризів, у прямому ефірі каналу «Україна» щирі привітання улюбленому шоу залишили найвідоміші люди країни – Оля Цибульська, Позитив, Анна Добриднєва, Камалія, Gena Viter і Міла Кузнєцова.

«Ми і наша країна прокидаємось разом із вашим шоу! Вам сьогодні 8 років, і щоранку ви втілюєте неймовірно крутезну роботу! Вітаємо всю команду з чудовим святом, знайте, тільки заради вас ми можемо прокидатись о 6-й годині ранку! Бажаємо вам креативних сюжетів, мільйони переглядів і щасливих глядачів!» – записали колективне привітання зірки.

Такою світлою та «народною» програму роблять її ведучі Лілія Ребрик, Григорій Герман, Анатолій Анатоліч, Ірина Хоменко й Олександр Шадров. Для них ранкове шоу стало провідником для спілкування з українцями, обміну думками і порадами, втіленням бажань глядачів.

«З Днем народження, наш улюблений «Ранок з Україною»! Нам сьогодні 8 років, з них я вже 4,5 роки прокидаюся о 4:07, щоб побажати глядачам «Доброго ранку», щоб поділитися новинами, порадами, щоб усміхнутися разом із Вами! – написала ведуча програми Лілія Ребрик у своєму Instagram. – Я щаслива! А гарний настрій – це запорука вдалого дня! Дякуємо, що прокидаєтесь з нами!»

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.02.2022 570
Еще материалы раздела «Афіша»