<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
13.02.2022 2786

У Києві активісти вийшли на марш проти російської агресії

Марш проти російської агресії стартував під стінами червоного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка та мирно завершився на Майдані Незалежності.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Загалом участь у заході взяли близько 1500 осіб. Учасники акції пройшли з парку Шевченка до Майдану Незалежності, де і завершили свій марш виконанням гімну України.

Під час ходи активісти викрикували, що українці чинитимуть опір російській агресії.

Також наприкінці акції протесту учасники вивісили банер на мості над алеєю Героїв Небесної сотні, де зображений надпис "UKRAINIANS will resist".

За правопорядком на марші слідкувала поліція та поліція діалогу.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві активісти вийшли на марш проти російської агресії 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
13.02.2022 2786
Еще материалы раздела «Столиця»