<
НОВИНИ ДНЯ: Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заявувсі новини дня
Бізнес
Технології
14.02.2022 744

Випробування Сахарою: українські бронеавтомобілі збираються відправити до Африки

Колісні бронеавтомобілі "Варта" виробництва приватного конструкторського виробничого підприємства "Українська бронетехніка" можуть відправитися в Африку. Українські машини зацікавили керівників королівської армії Марокко.

ua_bigpicture_uperz5yzhwhpu_650x410_14.02.22

Про це повідомляє РБК-Україна Авто з посиланням на Defense Express.

Повідомляється, що багатофункціональними бронеавтомобілями можуть озброїти прикордонну легку піхотну дивізію Марокко, яка дислокується в Західній Сахарі. Армійські машини передбачається використовувати для транспортування особового складу, а також в ролі медичної машини для евакуації поранених.

Бронеавтомобіль "Варта" оснащений посиленою підвіскою і технологією шин RunFlat, яка дозволяє навіть при пошкоджених колесах подолати до 50 кілометрів. Точна кількість бронеавтомобілів, яку планують закупити Марокканські військові, поки невідома. Але джерела повідомляють про попередню зацікавленість у придбанні партії більше десятка машин.

Колісна машина побудована на шасі МАЗ-5434. Автомобіль приводиться в рух шестициліндровим турбодизелем Weichai потужністю 380 к.с. разом з ним працює 9-ступінчаста механічна коробка передач.

Оценка материала:

5.00 / 2
Випробування Сахарою: українські бронеавтомобілі збираються відправити до Африки 5.00 5 2
Бізнес / Технології
14.02.2022 744
Еще материалы раздела «Технології»