<
НОВИНИ ДНЯ: Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенаторавсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
15.02.2022 550

130 камер та 19 порталів: траса Київ-Бориспіль стала найрозумнішою автошляхом України

На трасі Київ-Бориспіль запрацювала нова система управління трафіком. За дорожньою ситуацією 17-кілометрової ділянки траси М-03 стежать 19 інформаційних порталів і понад 130 камер.

Про це повідомляє РБК-Україна Авто з посиланням на Facebook Служби автомобільних доріг у Київській області.

Ця система - перша в Україні з таким функціоналом. Протягом місяця система працювала в тестовому режимі. На інформаційних табло вздовж траси в майбутньому будуть показуватися дозволена для руху швидкість, наявність пробок, температура і стан дорожнього покриття.

Для контролю і моніторингу ділянки руху на трасі використана система Invipo. Вона дозволяє операторам контролювати та управляти дорожніми елементами з одного місця.

Щодня по трасі Київ-Бориспіль проїжджає близько 85 тисяч авто. Капітальний ремонт 17-кілометрової ділянки дороги М-03 був проведений влітку 2021 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
130 камер та 19 порталів: траса Київ-Бориспіль стала найрозумнішою автошляхом України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Автоклуб
15.02.2022 550
Еще материалы раздела «Автоклуб»