<
НОВИНИ ДНЯ: Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.02.2022 533

«Ранок з Україною» дізнався, хто зі знаменитостей користується додатками для знайомства онлайн

Інтернет-знайомства заполоняють світ. Сьогодні чи не кожен другий може поділитись з вами романтичними історіями, які починались зі звичайного «лайку», а дехто навіть умудряється побудувати міцну родину! Ведучі програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч дізнались, як ставляться до знайомства в додатках зірки і на кого з них можна натрапити там просто зараз.

Сьогодні увесь світ обговорює документальний фільм про чоловіка, який обдурив жінок на 10 мільйонів доларів на сайті знайомств. А що думають про такий метод пошуку кохання українські селебрітіз?

«Взагалі-то я ставлюся до цього дуже добре, адже ми живемо в сучасному світі та безліч часу проводимо у гаджетах. Відповідно, на реальне спілкування нам просто не вистачає часу. В інтернеті познайомитись з людиною набагато простіше, до того ж, можна знайти необхідну інформацію про неї, детально роздивитись всі фото», – поділилась співачка Анна Добриднєва в ефірі каналу «Україна».

Погодився з артисткою і ведучий Слава Соломка. Виявилось, що чоловік у цьому справжній гуру.

«Головне – перевіряти людину, з якою ви знайомитесь. У мене був випадок, коли списувались з однією людиною, а на побачення прийшла зовсім інша. Я чекав красиву дівчину, а зустрівся з почварою. Вибачте, але з мамкою Фрузею ніхто не хоче йти на побачення», – розповів Слава Соломка.

Зустріти в популярних додатках знайомств можна і відомого радіоведучого, експерта шоу «Співають всі!» Славу Дьоміна, щоправда, лише фото:

«Я жодного разу не реєструвався, хоча знаю, що мої фото гуляють там. Хлопці просто знайомляться, використовуючи моє ім’я та фото, – заявив Слава Дьомін. – А ще якось мою маму розвів шахрай. Вони познайомились у додатку, він видавав себе за льотчика, а через місяць ми зрозуміли, що він простий шахрай – живе в селі, речі бере в магазині, носить і повертає назад».

Співачка Наталка Карпа знає про подібні знайомства не з власного досвіду, проте перед тим, як вдатись до такого способу знайомства, радить добре подумати і не пірнати у вир з головою.

«Моя подруга якось розповіла дуже цікаву історію. Познайомились із чоловіком, далі було листування, яке майже переросло в кохання і в результаті вилилось у те, що він почав просити гроші, тиснути на те, що немає часу – треба терміново перевести. Але вона вчасно розкусила цю схему», – поділилась артистка з журналістами програми «Ранок з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 2
«Ранок з Україною» дізнався, хто зі знаменитостей користується додатками для знайомства онлайн 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
14.02.2022 533
Еще материалы раздела «Афіша»