<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Політика
Україна
16.02.2022 516

Кабмін призначив голів ДСНС та Держпродспоживслужби

Кабмін призначив Сергія Крука головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Також з посади голови Держпродспоживслужби було звільнено Владиславу Магалецьку та призначено тимчасовим керівником відомства Анатолія Вовнюка.

Відповідні рішення було ухвалено на засіданні уряду у середу, 16 лютого, повідомляє представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

Так, Сергій Крук, який у листопаді 2021 року був призначений тимчасовим виконувачем обов'язків голови ДСНС, став очолювати відомство на постійній основі.

Також уряд ухвалив заяву про відставку за власним бажанням Владислави Магалецької, яку вона написала на початку лютого.

"Причина - настійні рекомендації лікарів щодо стану здоров'я протягом найближчих кількох місяців", - сказала тоді Магалецька.

Магалецка очолювала відомство з листопада 2020 року.

Натомість на цю посаду призначили Анатолія Вовнюка, який з грудня 2020 року працював заступником голови Держспоживслужби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін призначив голів ДСНС та Держпродспоживслужби 5.00 5 1
Політика / Україна
16.02.2022 516
Еще материалы раздела «Україна»