<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.02.2022 627

На шоу «Ігри талантів» актор Назар Задніпровський шокував зізнанням

Нове розважальне шоу «Ігри талантів», прем’єру якого глядачі каналу «Україна» побачать вже наступної суботи, 26 лютого, о 21:00, збере на своїй сцені найулюбленіших українських артистів. На знімальному майданчику проєкту популярний актор Назар Задніпровський розповів, на що ніколи б не наважився у стосунках з дружиною.

У грандіозному шоу «Ігри талантів» народний артист України випробує свою інтуїцію і допомагатиме партнерці по грі заробити гроші на її заповітну мрію. Для цього їм необхідно правильно розпізнати приховані таланти 11 незнайомців. Зробити це буде непросто, адже учасники навмисне заплутуватимуть гравців. Та й навіть назви деяких професій стануть для них несподіванкою.

«Не всі категорії, які нам потрібно розгадати, мені зрозумілі. Тому в паузах ми перевіряємо, що це взагалі таке, що воно означає. Мабуть, я залишився ще у 20 столітті зі своїми знаннями», – сміючись, зазначив зірковий гравець нового шоу «Ігри талантів» Назар Задніпровський в інтерв’ю каналу «Україна».

Окремі таланти учасників вразили актора настільки, що йому навіть було важко дивитися на їхні виступи. Наприклад, Назара шокували вміння метальника ножів, який вже 20 років працює в парі зі своєю жінкою.

«Я так переживав, коли чоловік метав ножі у свою дружину. Відвертався й очі закривав. А раптом вони посварились вранці? І отут в ефірі він їй помститься, – сказав народний артист і відповів на питання, чи наважився б він сам таке спробувати зі своєю дружиною. – У жодному разі, ви що! Легше просто розлучитися. Навіщо ті ножі кидати?»

Як повідомлялося раніше, ведучим грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
На шоу «Ігри талантів» актор Назар Задніпровський шокував зізнанням 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.02.2022 627
Еще материалы раздела «Афіша»